Pilates Pori

Laadukas Pilates Porin Kuntotornissa. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharjoituksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille.

Pilates sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Seuraava Pilateksen peruskurssi järjestetään 18.3 klo. 10-12. Ilmoittautuminen vastaanottoon tai kuntotorni@kuntotorni.fi.

Somatic Pilates yleisesti

Pilates on Joseph Pilateksen huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa riippuen harjoittelu intensiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä. 

Tuntien aikataulu

Klikkaa Lukkaria!

Lukkarissa Pilates tunnit ovat merkitty punaisella. Rekisteröityneenä voit varata paikan tunnille vaikka sinulla ei Pilates korttia olisikaan sillä meille voit tulla myös kertamaksulla. Rekisteröityminen on ilmaista.

Pilates Peruskurssi

Porin Kuntotornin Somatic Pilateksen peruskurssilla syvennytään pilateksen ajatusmaailmaan ja harjoitteisiin. Kurssilla käydään läpi sekä ihmisen anatomiaa, että käytännön harjoitteita, jotka antavat sinulle täydet valmiudet aloittaa säännöllisen pilates harjoittelun.

Selkä – Pilatestunnit

Tunti on suunnattu selkäkivuista kärsiville, jotka haluavat käyttää Pilates-menetelmää ja -liikkeitä selän kuntoutukseen. Liikkeet tehdään selkäongelmaisten erityistarpeet huomioiden, rauhallisesti edeten ja täsmällisesti. Suuri osa liikkeistä tehdään lattiatasossa matolla, osa tasapainoliikkeistä seisten.

Power – Pilatestunnit

Powerpilates on lukkarin tunneista selkeästi fyysisesti haastavin. Tasoltaan keski/jatko. Tunti sopii sinulle jos haluat haastetta ja harjoittaa erityisesti lihaskuntoasi.

Rulla – Pilatestunnit

Perus/keskitason tunti jossa apuvälineenä käytetään pilatesrullaa suuren osan ajasta. Tunnin lopussa rullavenyttely. Sopii parhaiten palauttavaksi harjoitteeksi.

Seniori – Pilatestunnit

Senioritunti on perustason tunti jossa mennään hieman rauhallisemman. Nimensä mukaisesti suunnattu senioreille. Keskitytään erityisesti tasapainon, liikkuvuuden ja kehonhallinnan harjoittamiseen.

Näin aloitat Pilateksen

Seuraamalla näitä neljää yksinkertaista ohjetta saat täydet valmiudet aloittaa Somatic Pilates harrastuksen.

1. Peruskurssi

Peruskurssilla käydään läpi kaikki vaadittavat asiat joita tarvitaan säännöllisen Somatic Pilateksen harjoitteluun.

2. Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

3. Valitse sinulle sopiva Pilatestunti

Löydä itsellesi sopiva tunti kattavasta valikoimasta eri Pilatestunteja. Mahdollisuus tehdä myös vakiovaraus tunneille.

4. Nähdään Pilatestunnilla!

Pilates tunneille on mahdollista osallistua myös etänä kotoa käsin.

5. Pilateskortin uusiminen

Voit uusia kortin netissä / vastaanotossa.

Aloita Pilates nyt!

Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin kehosi kiittää. Nähdään Porin Kuntotornissa Käppärässä!

Vastaanoton aukioloajat, yhteystiedot sekä sijaintimme löydät täältä.

Hinnasto

Kertamaksun lisäksi meillä on tarjolla erilaisia kortteja kuntosalille, ohjatuille tunneille sekä pilatekseen. Ensimmäisen kortin oston yhteydessä tarvitset myös kulkukortin tai kulkulätkän, jonka voit ostaa vastaanotosta vastaanoton aukioloaikoina. Kulkukortin hintan on 9€ ja kulkulätkän hinta 12€. Jatkossa kortteihin voit ladata aikaa myös suoraan netistä. 

Somatic pilates

PERUSKURSSI 35€
KERTAMAKSU 20€
5-KORTTI 80€
10-KORTTI 145€

10-KORTIN VOIMASSAOLOAIKA 12 vko

20-KORTTI 275€
6 KK-KORTTI 330€ (1xvko)
VUOSIKORTTI 550€ (1xvko)
YKSITYISTUNTI 50€

20-KORTIN VOIMASSAOLOAIKA 24 vko

Pilateksen yksityistunnit

Yksityistunnit ovat asiakkaan tai ryhmän (max 12 henkilöä) henkilökohtaiset toiveet- ja tavoitteet huomioon ottava tunti.

Mikäli haluat varata itsellesi tai ryhmällesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse kuntotorni@kuntotorni.fi tai puhelimitse 0407025575.

Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sopivan ajankohdan.

Pilatesohjaajat

Pitkälle koulutetut ammattitaitoiset ohjaajamme tarjoavat eri tarpeisiin luotuja pilates tunteja.

Gerdi Vos

Ammattivalmentaja

Somatic Pilates -ohjaaja