Fysiikkavalmennus

Haluatko parantaa suorituskykyäsi, kehittää kehon tasapainoa ja hallintaa, liikkuvuutta tai keskivartalon syviä vatsalihaksia. Toiminnallisella liikkuvuudella ja voimaharjoittelulla pääset jo aika pitkälle. Lisäksi Vertimax-harjoittellulla voidaan kehittää lajinomaisesti räjähtävyyttä ja lähtönopeutta.

Valmennus yleisesti

Fysikkavalmennus on kokonaisvaltaista  valmennusta. Lähtökohtana ovat urheilijan omat tavoitteet lajin parissa, elämäntilanne, vahvuudet ja kehittämiskohteet. Tavoitteena on parantaa suorituskykyä, ehkäistä loukkaantumisia sekä saada siirrettyä kaikki voima ja teho lajisuoritukseen. Valmennuksesssa kehitetään ihmisen fyysistä toimintakykyä lajinomaisesti.

Kenelle valmennus sopii?

Voit parantaa ja kehittää suorituskykyäsi yksilöllisesti, joukkueena tai pienryhmässä lajiin katsomatta. Voit hakeutua valmennukseen myös loukkaantuneena ja kuntoutuksen aikana. Valmennus voidaan myös räätälöidä yhdessä lajivalmennuksen kanssa sinulle sopivaksi.

Ammattivalmentaja

Olen toiminut jo yli 20 vuotta alalla ja kehittänyt ammattitaitoani jatkuvasti eteenpäin. Valmennuksessani kaikki ovat saaneet tuloksia. Vuosien varrella valmennettavinani on ollut monia jääkiekkojoukkueita edustusjoukkueista junioreihin, pienryhmiä, yksityisharjoittelijoita niin kauden kuin kesän aikana mm. NHL:ssä uraa tekeviä Antti Raanta, Joel Armia, Jesperi Kotkaniemi, Ville Heinola sekä muita pelaajia useista lajeista mm. Roni Sevänen, Kalle Myllymaa, Leo-Pekka Tähti.

Gerdi Vos

Ammattivalmentaja