Ohjatut tunnit – Pori Kuntotorni

Kuntotorni tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Mukavasta ja kannustavasta ilmapiiristä on ilo hakea puhtia arkeen.

Liikutaan yhdessä!

Ohjatut tunnit yleisesti

Kuntotornin ryhmäliikunta tunnit sopivat kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti mieluisia tunteja juuri sinulle. Meillä liikut rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä saaden puhtia arkeesi. Koulutetuilta ohjaajiltamme saat myös ammattitaitoista, yksilöllistä ja innostavaa ohjausta.

Tuntien aikataulu

Klikkaa Lukkaria!

Lukkarissa ryhmäliikuntatunnit ovat merkitty mustalla. Rekisteröityneenä voit varata paikan tunnille vaikka sinulla ei ohjattujen tuntien- tai yhdistelmäkorttia olisikaan, sillä meille voit tulla myös kertamaksulla. Rekisteröityminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Muistathan saapua tunnille ajoissa sillä varaamasi paikka peruuntuu 5 min. ennen tunnin alkua. Peruutathan myös varaamasi paikan ajoissa mikäli et pääsekään paikalle.

Ohjatut tunnit

Pumpfit

Tehokas ja nopeasti vaikuttava voimaharjoitus. Tunnilla tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-laudan kanssa. Sen tarkoitus on muokata ja voimistaa koko kehoasi sekä kehittää lihaskestävyyttä ja pitää yllä lihasmassaa. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti todellakin sopii hyvin eritasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Pump to Fit!

Fightfit

Sykettä nostava, tehokas ja monipuolinen tunti, jossa lainataan liikkeitä eri kamppailulajeista. Kehittää kuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti- ja potkusarjoja musiikin tahdissa sekä käsiä, keskivartaloa ja jalkoja vahvistavia lihaskuntoliikkeitä. Tunti on täysin kontaktition, energinen ja kaloreita polttava. Fight to Fit!

RVP

Reidet, vatsa ja pakarat. Tehokas, rauhallinen ja intensiivinen tunti reisille, pakaroille ja corelle eli keskivartalolle unohtamatta selkälihaksia. Tunti alkaa lämmittelyllä ja kskivartalon herättelyllä ilman askelsarjoja ja sopii aivan kaikille niin kovakuntoisemmille kuin vasta alkajillekin. 

Kuntotunti

TEHOPAKETTI! Treenaa aerobinen kestävyys, lihaskestävyys, kordinaatiokyky ja rytmi yhdessä tunnissa! Apuvälineinä step-lauta, käsipainot, voimatanko ja kuminauha. Tällä tunnilla hiki virtaa ja syke nousee.

Zumba

Kuumia rytmejä, hymyileviä kasvoja, hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Zumba on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien tahdissa, lisämausteena kansainvälisiä rytmejä. Tunnilla tanssitaan mm. merengue, salsa, reggaeton, cumbia, soca, rock, swing, flamenco ja vatsatanssia. Tunti treenaa niin mieltä kuin kehoa.

Kahvakuula

Yksi monipuolisimmista  ja tehokkaimmista kuntoilumuodoista,  jossa kehittyvät sekä lihas-, että kestävyyskunto, voima  ja liikkuvuus. Kahvakuulaharjoitteet kuormittavat samanaikaisesti useita isoja lihasryhmiä sekä ylläpitää ryhtilihaksia. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös vasta-aloitteleville kuntoilijoille. Yksinkertaista ja monipuolista.

Rullavenyttely

Rullavenyttely poistaa tehokkaasti kalvo- ja lihaskireyksiä. Pystyt ennaltaehkäisemään urheilussa ja vapaa-ajalla syntyviä vammoja. Edesauttaa pinnallista verenkiertoa ja poistaa lihaksistoon kertyneitä kuona-aineita. Loistava tapa palauttaa kehoasi. Et tarvitse omaa rullaa mukaan.

Spinning
CrossCore

Toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa liikkeet tehdään Crosscore naruilla vartalon omaa painoa hyödyntäen. Crosscoren avulla kehitetään kehonhallintaa ja tasapainoa kasvattaen kokovartalon voimaa nopeasti, sekä olka- ja lonkkanivelten liikkuvuus paranee. Itse voit säädellä tunnista helpon tai haastavan. Todellinen keskivartalo treeni. Rohkeasti kokeilemaan, Ihastut varmasti!

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelua laitteesta toiseen yleensä 45 sekuntia/liike. Kiertoharjoittelulaitteilla saat säädettyä vastuksen ja tahdin juuri sinulle sopivaksi. Tunnilla käytetään laitteiden lisäksi myös muita apuvälineitä kuten kahvakuulaa ja kuminauhoja. Sopii mainiosti myös aloittelijoille.

Toiminnallinen voima

Ensisijaisesti voimaa ja kestävyyttä kehittävää harjoittelua. Toiminnallisten liikkeiden kauttaa kehität samalla kehonhallintaasi ja saat kroppasi treenattua päästä varpaisiin.

Lattari

Nautitaan karibialaisesta musiikista ja sen mukaansa tempaavasta tunnelmasta. Opetellaan salsaa, cha cha:ta, bachataa, kizombaa perusteista edeten ja rakennetaan tunnilla tehdyistä askelkuvioista koreografia.

Lattari Jatko

Lattari Jatko tunnilla edetään jo hieman perusaskeleita pidemälle ja rakennetaan mukavasti haastava koregrafia.

Barre

Barre on maailmalla suureen suosioon noussut treenikonsepti. Sen tärkeimpiä inspiraatioita ovat klassinen baletti, jooga ja toiminnallinen harjoittelu. Tehokas, mutta lempeä koko vartalon treeni, joka auttaa parantamaan ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä lisäämään voimaa. Aiempaa baletti- tai jooga kokemusta et tarvitse, sillä tunnilla harjoitukset ja liikkeet perustuvat helppoihin perustekniikoihin.

Näin aloitat ryhmäliikunnan

Seuraamalla näitä steppejä pääset nauttimaan ryhmäliikunnasta hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä!

1. Tutustuminen

Tule tutustumaan ohjattujen ryhmäliikuntatuntien monipuoliseen valikoimaamme!

2. Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

3. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Meillä voit valita joko kertamaksun, 10-kortin tai eri pituisten kuukausikorttien välillä. Löydä juuri sinulle sopiva korttiratkaisu.

4. Nähdään tunneilla!

Valitse itsellesi sopivat tunnit kattavasta ohjattujen tuntien aikataulusta.

5. Kortin uusiminen

Voit uusia kortin netissä / vastaanotossa.

Hinnasto

Ohjatut tunnit

KERTAMAKSU 8€
10-KORTTI 69€
1 KK 55€
3 KK 149€
6 KK 269€
12 KK 490€

10-KORTIN VOIMASSAOLOAIKA 6KK

Yhdistelmäkortti

10-KORTTI 69€
1 KK 59€
3 KK 169€
6 KK 299€
12KK 549€
PÄIVÄYHDISTELMÄKORTTI 1KK 39€

Yhdistelmäkortilla pääset nauttimaan kuntosalistamme sekä monipuolisesta valikoimasta erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja!

10-KORTIN VOIMASSAOLOAIKA 6KK
PÄIVÄKORTILLA KLO 10-15

Muut (Kuntosali & Jumppa)

KULKUKORTTI 9€
KULKULÄTKÄ 12€

Kulkukortin tai kulkulätkän maksat vain kerran ensimmäisen kortin oston yhteydessä. Ne ovat saatavilla vastaanotosta vastaaoton aukioloaikoina. Jatkossa voit myös itse ladata lisää aikaa netin kautta.

Aloita ohjattu liikunta nyt!

Tervetuloa mukaan liikkumaan meidän kanssamme. Liikutaan yhdessä kannustaen ja nauttien liikunnan riemusta ja sen tuomasta hyvästä olosta.

Vastaanoton aukioloajat, yhteystiedot sekä sijaintimme löydät täältä.

 Yksityistunnit

Koulutetut ryhmäliikunnanohjaajamme tarjoavat eri tarpeisiin luotuja ratkaisuja, jotka ovat räätälöity juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen.

Mikäli haluat varata ryhmällesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse kuntotorni@kuntotorni.fi.

Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sopivan ajankohdan.