Previous
Next

Jumpat

Les Mills Bodypump®

BODYPUMP® on yksi tehokkaimmista ja nopeiten vaikuttavista harjoituksista. Tunnilla tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-laudan kanssa. Sen tarkoitus on muokata ja voimistaa nopeasti koko kehoasi sekä kehittää lihaskestävyyttä ja pitää yllä lihasmassaa. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti todellakin sopii hyvin eritasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Ohjelma vaihtuu 3kk:n välein.

 

Less Mills BodyCombat®

BODYCOMBAT® on yksi Les Mills -sarjan suosituimmista tunneista. Tunti koostuu tutuista taistelu- ja itsepuolustuslajien  lyönneistä ja potkuista mm. karate, nyrkkeily, taekwondo, kickboxing ja muay thai. BodyCombat sopii kenelle tahansa, joka haluaa hauskan, erilaisen ja haastavankin treenin ja pitää vauhdikkaista sykettä nostavista tunneista. Tunti kehittää yleiskuntoa, lihaskuntoa, räjähtävää voimaa sekä kehon hallintaa ja koordinaatiota. Vahvistaa sydäntä ja keuhkoja ja mikä parasta, kaloreiden polttaminenkin voi olla hauskaa. Ohjelma vaihtuu 3 kk:n välein.

 

Kuntotrimmi (kesälukkarissa “kesätrimmi”)

Kuntotrimmi on tehokas lihaskuntotunti, jossa käydään kroppa läpi päästä varpaisiin. Välillä voidaan tehdä myös sykettä nostattava harjoitus. Töitä tehdään tunti ja lopuksi venytellään. Tehokas paketti joka sopii kaikille!

 

Kuntotunti

TEHOPAKETTI! Treenaa aerobinen kestävyys, lihaskestävyys, kordinaatiokyky ja rytmi yhdessä tunnissa! Apuvälineinä step-lauta,

käsipainot, voimatanko ja kuminauha. Tällä tunnilla hiki virtaa ja syke nousee.

 

Kuntonyrkkeily

Perustuu kilpanyrkkeilyssä käytettäviin tekniikoihin ja harjoitteisiin. Laji sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille. Loistava laji ihmisille jotka käyttävät mm. paljon tietokonetta ja niille jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kivuista. Voit ottaa omat hanskat mukaan, mutta eivät ole pakolliset.

 

Kahvakuula

Yksi monipuolisimmista  ja tehokkaimmista kuntoilumuodoista,  jossa kehittyvät sekä lihas-, että kestävyyskunto, voima  ja liikkuvuus.  Kahvakuulaharjoitteet kuormittavat samanaikaisesti useita isoja lihasryhmiä sekä ylläpitää ryhtilihaksia. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös vasta-aloitteleville kuntoilijoille. Yksinkertaista ja monipuolista.

 

CrossCore

Toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa liikkeet tehdään Crosscore naruilla vartalon omaa painoa hyödyntäen. Crosscoren avulla kehitetään kehonhallintaa ja tasapainoa kasvattaen kokovartalon voimaa nopeasti, sekä olka- ja lonkkanivelten liikkuvuus paranee. Itse voit säädellä tunnista helpon tai haastavan. Todellinen keskivartalo treeni. Rohkeasti kokeilemaan, Ihastut varmasti!

 

 

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelua laitteesta toiseen yleensä 45 sekuntia/liike. Kiertoharjoittelulaitteilla saat säädettyä vastuksen ja tahdin juuri

sinulle sopivaksi. Tunnilla käytetään laitteiden lisäksi myös muita apuvälineitä kuten kahvakuulaa ja kuminauhoja. Sopii mainiosti myös aloittelijoille.

 

Toiminnallinen voima

Ensisijaisesti voimaa ja kestävyyttä kehittävää harjoittelua. Toiminnallisten liikkeiden kauttaa kehität samalla kehonhallintaasi

ja saat kroppasi treenattua päästä varpaisiin.

 

Rullavenyttely

Rullavenyttely poistaa tehokkaasti kalvo- ja lihaskireyksiä. Pystyt ennaltaehkäisemään urheilussa ja vapaa-ajalla tulevia vammoja. Edesauttaa pinnallista verenkiertoa ja poistaa lihaksistoon kertyneitä kuona-aineita. Loistava tapa palauttaa kehoasi.

Et tarvitse omaa rullaa mukana.

 

Kehonhuolto

Tunnilla huolletaan koko keho, harjoitetaan tasapainoa,vartalonhallintaa sekä vahvistetaan ja venytetään lihaksia. Tunnin

kruunaa loppurentoutus. Soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneellekin treenajalle. Voidaan tehdä joko omana harjoituksena, tai

vaikka kovatehoisemman tunnin jälkeen palauttavana harjoituksena.

AJANKOHTAISTA

PERSONAL TRAINER auttaa sinut alkuun tai vaihtoehtoisesti potkii eteenpäin, kun kaipaat lisäbuustia!

Gerdi Vos

Gerdi Vos

Ammattivalmentaja
Somatic Pilatesohjaaja

Jukka Ranne

Jukka Ranne

FISAF Personal Trainer
FAF Ravintovalmentaja
Somatic Pilatesohjaaja

Kysy lisää PT-Palveluista
vastaanotostamme tai
kuntotorni@kuntotorni.fi

Räätälöity kuntosaliohjelma opastettuna kuuluu salikorttisi hintaan